Misiune

Viziune

Valori

ARNO MILLING CENTER

Suntem un centru de frezare zirconiu cu o experiență de peste 3 ani, executăm exclusiv lucrări din oxid de zirconiu. Experiența pe care o avem ne oferă posibilitatea de a vă pune la dispoziție oricare tip de lucrare din oxid de zirconiu.

I. VIZIUNE

PROMOVAM CALITATEA !

II. MISIUNE

  • Ne propunem să facilităm și să eficientizăm relația dintre furnizor și client.
  • Suntem conștienți că o colaborare avantajoasă solicită seriozitate, promtitudine și încredere. Prin urmare, avem o echipă de oameni tineri și entuziaști, bine pregătiți și curajoși.
  • Oferim soluții pentru fiecare client.

III. VALORI

  1. ATITUDINE

Ne dedicăm în totalitate activității noastre și tratăm fiecare caz cu maximă atenție și responsabilitate, pentru că doar așa ne putem atinge obiectivele.

  1. LUCRU ÎN ECHIPĂ

O echipă își atinge mult mai ușor țintele propuse. Prin urmare, ceea ce facem noi este o adevărată muncă de echipă între colegi și parteneri.

  1. COMUNICARE

Comunicarea este un aspect foarte important într-o afacere, de aceea avem o relație de colegialitate atât în cadrul firmei, cât și în relațilr cu clienții și concurenții noștri. Întotdeauna consultăm și ținem cont de poziția fiecaruia din echipa noastră, practicăm o comunicare pozitivă.

  1. INTEGRITATE

Întotdeauna spunem adevărul și facem ceea ce promitem.

  1. EDUCAȚIA

Suntem pregătiți pentru a ne ajuta întotdeauna colegii și clienții, astfel, punem un mare accent pe educația continuă și pe îmbunătățirea constantă a capacităților noastre.

Arno Milling Center

PROMOVAM CALITATEA !

Contactati-ne

Ne angajăm să utilizăm cel mai calitativ și estetic oxid de zirconiu din lume. Oferim garanție pentru oricare tip de lucrare executată în laboratorul nostru.